Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra jävla kvinnor alltså

Dagens humör: Fantastiskt. Jag hade en kille här inatt som liksom fick mig att känna mig som en princess genom att bjuda på marsipantårta och påsk. Idag älskar jag honom och imorgon inleder vi vårt nya liv tillsammans. Halelule!

Dagens borde: Svälja akut-p-piller

Dagens frisyr: Mjukt, tjockt, brunt svall i glittrig nyans. Mycket sexuellt.

Dagens smink: Grön smaragdskugga, lila läppar, röda kinder och glittrig eyeliner.

Dagens klädsel: Röd cocktail-klänning från sent -20-tal.

Dagens favoritlåt: Jaguar - Edge (Michael Rosen, Greg Burk) - Ipso facto (Dodicilune)

Dagens planer: Nyårsbjudning mellan 12-21. Nyårssex 22-23.30. Swingers-klubben 23.44-07.03.

Dagens vill ha: Hundar.

Dagens längtan: Min swingers-partner Stefano.

Dagens beroende: Armand de Brignac Brut Gold Ace of Spades.

Dagens tråkigaste: Möjligen att jag ställer mig starkt oförstående till deprimerade människor.

Helgens bästa: Champagne, rosor och Stefano.

Helgens mest efterlängtade: Sprithångel och smygfantasier om Olle Ljungström.

Helgens pinsammaste: Jag vaknade i ett skrik efter Bertin i samband med mitt ligg som försökte skedknulla mig i sömnen.

Dagens motto: Lev livet! Lev i nuet! Lev för alltid! Tänk på framtiden! Tänk på särskrivningar! Undvik dem! Älska Missing People Sweden! Möjligtvis Missing Dog Sweden! Tacka inget väsen! Fly!

--

Dagen efter

Din stil i en mening:
Oförutsägbart stilebert.

Stilförebild:
Män.

Vilket är ditt favoritmärke inför hösten?
Jaktmärken.

Vad inspireras du av?
Jaktmode.

Vad tror du på inför våren?
Jaktmode och överlevnadsplagg. Sådana som inte gör saker värre än de är.

Det bästa basplagget inför våren?
Jaktjackan.

Vilka skor tror du på inför våren?
Normalfodrande jaktkängor i skinn.

En ideal våroutfit:
Gul, tight topp med sofistikerad ringning. Ljusblå tantjeans med brodyr på bakfickan. En plastring från barndomen alternativt rutig skjorta strl L, mörka, åtsmitande byxor och den obligatoriska jaktjackan.

Tre saker på önskelistan:
Frid, fröjd, stilleben!

Ditt senaste köp:
Serveringskaffe.

Do´s and dont´s:
Använd alltid orange kajalpenna. Använd aldrig kondom.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 347 gånger
Publicerad 2021-10-16 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist