Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gummiboll

Strävar att ha full kontroll!
Har min väska i räckhåll,
men det spelar ingen roll.
Tankar far åt annat håll.
En studsande gummiboll
utan något uppehåll.......
har rätt sällan någon koll.
Ej heller tankar i behåll.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-16 18:21



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Men man kan ändå sträva efter den perfekta dikten. :)
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP