Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljuva resan

Alla vackra blad
som nu ligger på marken
och så blottar barken
vad var det de sad'?

"Vi om det själva bad
vi är födda av en stark en
så vi färdas med barken
till en annan stad

Den är allas vår
den ropar glatt
den kallas vår

Men nu är natt
vi sova får
det är en skatt"




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-16 18:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sublim prosaisk liten pärla!
2021-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP