Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sträcka ut sin hand

att sträcka ut 

 

sin hand

 

för en annan individ

 

kan vara avgörande

 

och 

 

ge hjärtlig lycka 

 

åt någon




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-16 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP