Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är i nedan

Månen är i nedan
och Nattramn stryker dig i nacken,
söker ditt tvivel
på himlavalvets ljus
som alltid ska komma åter.

Månen är i nedan
och Maran rider dina tankar
söker ditt andetag
sliter det ur bröstet
och lämnar dig under sin tyngd.

Månen är i nedan
och Näcken spelar dig trasig,
låter älven svälja dig,
drunknad i extas,
tills du skär tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-10-16 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld