Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus, mörker


solstrålar
äntligen mörknar det
vid nattandet




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-16 21:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
När den annars hopplösa hösten här känns som en ljusning..!
2021-10-23

  lodjuret/seglare VIP
Jag har råkat läsa din text av misstag. Först en gång, sedan två gånger och nu en tredje gång...
2021-10-20

  Poesia VIP
Ljuvligt! :-)
2021-10-19

  Gunnel Eriksson VIP
Den här är bra och med kärlek
och humor.
2021-10-18

    Lena Söderkvist VIP
Rart och roligt.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP