Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hårda tuffa vägen

Vägen där det brinner 

och är jordskalv 

leder dig hem. 

Den lugna och trygga 

vägen där den stora 

majoriteten vandrar 

leder dig alltmer vilse. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-16 21:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att följa sin inre äkta känsla.
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP