Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är sen kväll och bara några grader ute, men det är ännu inte helt kallt, mörkret har sänkt sig över verkligheten och grannens borrande slutade för flera timmar sedan. Nu är det tyst och lugnt, men hur blir natten tro?


Några rader bara - människor som du




Du badade förut, hon duschar helst stående,
Göran luktar svett av hårt arbete med sågen.

Solen går ibland 'upp' över horisonten,
i Umeåtrakten föll snön rikligt.

Ibland tänker Barbro på hur det var förr,
hon sitter vid fönstret åt gatan till.




(Texten har legat i utkast
sedan 16/10 2921)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-05-16 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP