Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sjuka barndom var helvetet

Min barndom var helvetet. 

Barn kan verkligen vara fascister. 

Vuxna kan även dom vara fascister. 

Pappa tvingade mig att runka av

honom från det att jag var 8 år 

till jag var 13 år gammal, då

mamma knivhögg honom till 

döds, och sen stängde hon in mig 

i den kolsvarta, kalla och fuktiga 

källaren hela mitt underbara

sommarlov. Pappa körde hon 

flismaskinen och ABBA vann 

ESC i Brighton. Under hela min 

förskräckliga uppväxt var jag 

gravt mobbad och terroriserad 

men jag hade en ansenlig mängd 

snälla och begåvade brevvänner 

samt traktens största frimärksamling. 

Jag hade aldrig några nära vänner. 

Den blomstertid nu kommer med

lust och fägring stor, nu nalkas ljuva 

sommar då gräs och gröda gror. 

Jag blev psykotisk därnere i källaren 

så jag hamnade i ett fosterhem, i vilket 

mamman ständigt gav mig duktigt

med stryk så jag brände ned deras flotta 

villa och hela familjen dog. Men jag lyckades 

rädda min älskade frimärksamling och 

plattorna med ABBA. Numera så bor jag 

på ett skyddat boende där det faktiskt 

jobbar snälla människor och ikväll är det 

mello. Jag är 34 år men befinner mig på 

en tioårings mognadsnivå och jag älskar 

Jesus Kristus och min enorma frimärksamling. 

 

 

 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-17 00:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En riktigt hemsk historia.
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP