Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sören 1958 - 2021


inget och allt och jag föraktar döden

 

 

rycks bort, dör hastigt - avlider,

 

 

men en sådan själ som din, som

bara finns i ett exemplar 

lindar kärlek runt sorgen

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-10-17 02:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert och mjukt om sorgen som kom oväntat på besök.
2021-10-18

    ej medlem längre
Så fint! <3
2021-10-17

  Solstrale VIP
Ödmjuk värdig hjärtskärande och bra!
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP