Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Nordiska Idylliska Dikter


Nordisk idyll

En liten bild av hur vi har det

Fångar mitt hjärta en stund

Vi lever i en nordisk idyll

Som kan rämna en vacker dag

I denna vackra nordiska idyll

 

Vart ska vi tagen vägen då?

Om allt tar slut en dag?

Denna vackra natur som omger oss

Vad kommer hända med den ?

I denna vackra nordiska idyll

 

Uti Nordens vackra oas

Höga fjäll och djupa dalar

Breda åar och långa kanaler

Vida sjöar och öppna slätter

I denna vackra nordiska idyll

 

Från många länder har de hit kommit

Hit komna från fjärran land

Bland brustna hjärtan och annat folk

Här i norden finns det gott om plats

I denna vackra nordiska idyll

 

I denna nordiska idyll vi leva

Som befolkas av människor av

Alla möjliga olika etnisk sort med olika språk

I utveckling vi består i vårat eget särdrag

I denna vackra nordiska idyll

 

20190804

Taleptox

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-17 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP