Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett tröttande flöde via mitt tangentbord? Nja, inte enligt min mening ... - Inte då i oktober 2012 när den publicerades här tidigare och heller inte nu eller i morgon ...


Vi är nog alla lite av polygoniserande kaleidoskop ...

... såväl till vår själ
som till vår natur ...

... ständigt stadda i förändring
vid minsta darrning
eller fasförskjutning i tillvaron
i allmänhet
och kärlekslivet 
i allra största synnerhet ...

Men i stort som smått
tror jag att det är 
gott
så som det nu ändå är ...

... Om än det nu är som så
att det där med att vi är 
precis så om jag i rubriken
låter påskina
att vi skulle vara 
och defakto 
så också obevekligen är ...

... är någonting 
vi får ta till oss
och acceptera
precis just för
vad det är ...

Men det är ju just det
som gör
att livet är så vackert
som det faktiskt 
trots allt som motsäger det,
ändå så är ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-17 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP