Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en blivande mormors novemberkaktus


Kaktusblom och magi


November månads
knoppar

Ännu runda och små

I längtansfylld
väntan på blomning

Om nu kaktusar kan
vänta och längta som vi

Med barnets sinne för
magi

På det nya liv

Som om allt går bra

I november månad
väntas spricka ut
och blomma




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-17 08:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gör ont när knoppar spricka………
2021-10-17

    Lena Staaf VIP
Så vackert skrivet! Livet går vidare.
2021-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Grattis i förskott!
Själv ska jag bli farfar - för fjärde gången - i december.
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP