Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Äntligen

Den har kommit
Knackar på dörren
Den jag väntat på
Solen
Ger dagen möjligheter väntat på
Molnskärmen skulle lyfta
Mina ord och verklighet
Våra goda minnen inget kan förgöra
Lökarna väntar
Det blir vår efter vinter
Ha en bra dag klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-10-17 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP