Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(O) - DEMOKRATISK VÄRDERINGSPRINCIP

Våra barn är alltid mer värda
än andras,
liksom deras är mer värda än
våra,
och att mina är mer värda än
dina
liksom dina är mer värda än
mina.

Har någon något att tillägga
eller invända mot det ?

-NEJ !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2021-10-17 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP