Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan att vara tillsammans


Till Gud

När vi kommer till himmlen en gång

ska vi samlas runt tronen och i ett sus

som av vingar tillsammans förenas

med Herren Gud  i kärlek  och sång,

ja det gömmer sej en stjärna uti varje bröst

den tändes där till glädje på andra sidan graven

av en ängels röst,

 

ja du skall alltid leva du kan aldrig dö

din själ så ren så älskad i sin skrud

så stort är undret i en kärlek utan gräns

ja alla våra själar väger lika och när vi svävat

ända fram

ska vi samlas och bliva ett med Gud,

 

när blixtar i blått och vitt  korsas högt i skyn

och åskans dån i varje fiber känns

ändå kan en liten ängel flyga genom 

solen i en gudomlig kraft som gör

att hans vingar inte bränns

 

ja alla våra tårar skall ju bli till 

gyllne pärlor i hans hår

 och vi skall aldrig sörja mer

i en himmel där solen alltid lyser

över oss i en evig vår.

 

 




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 382 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2021-10-17 10:17



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Att vara tillsammans, att uppgå i alltet, våra tårar som gyllne pärlor i hans hår - vackra liknelser om att byta dimension och varande.
2022-05-22

    ej medlem längre
Vackert, berörande
2022-01-06

  Bibbi VIP
Ljus framtid väntar.
2021-12-11

  Anita Brännström VIP
Så fin text...vi ses i himlen
2021-11-06

  AiA Maria den fria

Berörande vackert!

I ljus

Tro
Hopp
Kärlek

-allt



Tack!


2021-10-27

  ULJO
Fina rader
2021-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Fint och förtröstansfullt.
2021-10-18

  Kungskobran VIP
I had a dreeeam……
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol