Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vladimir Putin, om en moderator.


"Vacker kvinna, men jag säger en sak till henne och hon säger något annat"

Rysslands president Vladimir Putin har uttryckt irritation med en CNBC -moderator och säger nedlåtande att hon är "vacker" men misstolkar hans ord.

Journalisten ställde henne frågor om ökningen av gasförsörjningen i Europa, skriver The Daily Beast.

Kommentarutbytet ägde rum på onsdagen under evenemanget "Russian Energy Week" som anordnades i Moskva och modererades av den amerikanska journalisten Hadley Gamble.

I en intervju med Vladimir Putin, på händelseplatsen, pressade hon den ryska presidenten i fråga om utpressning mot Europa, genom begränsade leveranser av naturgas för att höja priset. Efter att Putin avvisat dessa anklagelser frågade den amerikanska journalisten honom hur Moskva skulle kunna övertyga sina europeiska partner om att det är en pålitlig naturgasleverantör med tanke på den senaste utvecklingen.


"En vacker, vacker kvinna. Jag säger till henne, och hon säger något helt annat. Som om hon inte hade hört vad jag sa, svarade Putin och vände sig till männen i publiken.
Hans sexistiska skämt kommer efter att Kreml-kontrollerade mediarapporter om USA: s undersekreterare Victoria Nulands besök fokuserade på kommentarer om "kvinnans framsteg" i väst, där Putins journalister talade om "galna och hysteriska kvinnor i den amerikanska regeringen."

Det verkar uppenbart att Putin själv delar dessa tillvägagångssätt, förutom motivationen för anti-västlig propaganda.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-10-17 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP