Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma är död

Min mamma är död. 

Nämen grattis.

Ja det var på tiden. 

Hon var allt en jävla skräcködla.

Ja hon gjorde min uppväxt till en katastrof. 

Hur mycket får du ärva?

1,5 mille. 

Tänker du gå på begravningen?

Absolut inte. 

Vad glad du är. 

Ja det känns toppen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-17 15:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Drypande satir. Eller?
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP