Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


~MARGINALIA~

Liksom lönnmördare fördömer mord
talar gärna despoter vackert om demo-
kratin medan polischefen är kriminell
prästen satanist, barnläkaren pedofil,
brandmannen pyroman, terapeuten
energitjuv, psykiatrikern misantrop
osv....

*

En trött mästare och en obildad hop
vilket olämpligt sällskap,
där man mer kan ana en korsfästelse
som ursäkt för hans aptit på kunska-
pens träd och som den intellektuelle
syndare han är bespottas medan
idioter hedras.

*

I den religiösa moralens celibat ställer
ingen frågor vars svar kan vara ödes-
digra för moralen,
men alla äter och dricker utan att skita
och pissa för det gör gud åt dom.

*







Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2021-10-17 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP