Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt eget inferno

Jag skär av kontakten
med omvärlden.
Skapar ett eget
inferno inuti mig.
Ett krig
som aldrig vinns
men heller aldrig förloras.
En oändlig konflikt
mellan själ och förnuft,
mellan hjärta och hjärna.

Och till slagfält utsågs
min redan sargade insida.
Det syns bara
i min flackande blick
men det känns överallt.

Tankar är destruktiva.
Det är därför
jag skär av kontakten men omvärlden.
Då slipper jag
tänka på någon annan
än mig själv.




Fri vers av verkligen
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-28 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen