Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betyder allt

Mjukt hör jag dig hälsa
Och glädjen kom direkt
Din röst betyder kärlek
Och jag vet det är sant

Du betyder allt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-17 16:23



Bookmark and Share


  Stisse
Kärlekens närvaro ger oss mening.
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva