Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


överraskningar gillas


då det positiva ger guldkant
på tillvaron
spänningen stiger
koppen rinner över
otroliga dagar då först vädret
visade sin bästa sida
maskinen skötte tvätten
mitt i räkningarna ringde taivännen
fick både middag och fika
var både rådgivare och präst
vingarna kändes lättare
då jag strösslade råden
över koppen
inom mig tackade jag Gud
för mitt lilla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-10-17 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP