Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förneka och förträng

Förneka och förträng problemen. 

Förneka och förträng sanningen. 

Förneka och förträng problemen. 

Förneka och förträng sanningen. 

Förneka och förträng problemen. 

Förneka och förträng sanningen. 

Förneka och förträng problemen. 

Förneka och förträng sanningen. 

Så ska du bli en stark, välmående,

respekterad och omtyckt person,

normal och samhällsanpassad.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-10-17 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP