Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtglöd

Ur spel är tiden

Hösten andas kyla nu

Mitt hjärta glöder 




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-19 06:57



Bookmark and Share


  ULJO
Så är det hösten är kall med frisk
2021-10-19

  Susen VIP
Fint.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP