Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virusskyddad själ - Virusskyddat psyke - Blommande kraft

Den Heliga Ande 

skyddar min själ 

och mitt psyke, 

samt din blick och 

dina smekningar.

Världen har en 

mördande kraft, ett 

gift som ligger i 

luften, konstant stress.

Med kärlek och sanning 

ger vi oss hän i den 

vidsträckta och magiska 

skogen, jag kysser dig 

när vi bestiger ett 

flyttblock och en 

otrolig glädje anfaller 

oss i skymningen när 

vi somnar i mossan. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-18 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP