Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsa kompani



lovar inget bestämt
vi är numera vindflöjlar
det vi sa igår menar vi inte idag
rektor Vanheder
vänder dag till natt
tolkar efter sin ryggsäck
och den är svart
månne fridsamt med det
har alltid rena händer
att revisorn inte blir glad
då han finner övertrasseringarna
vem bryr sig?
Jo det förstås de som ligger ute
med kosingen

Med facit i händerna:
Det där med omtanken om nästan
stor bristvara idag
politiska partier lyfter fram vakansen
vi får väl se hur det slutar
med den dansen

ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-10-18 08:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en plusgrad ska bli 10
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP