Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras Kärlek


jag tittar på utifrån och tänker 

de är så unga varför gör de kärleken så svår

allt är egentligen så lätt om man vill

men de tycks göra det så komplicerat

de dryper tårar och smärta från sina avstånd 

När de skulle kunna vara i varandras armar




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP