Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
 Om människor visste hur de skulle klara det skulle inte bli några skilsmässor i 80% hängivenhet och tålamod är kärlekens första egenskaper.


Äktenskapet har 7 stadier.

 

steg 1. gåvor, buketter av blommor, möten

Det här är en period som varar på cirka 18 månader, det är en älvperiod, du ska inte fatta beslut det är en vilseledande period, där hormoner avgör, och du ser allt i rosa, men denna period kommer att lugna sig omedelbart börjar du se allt till det verkliga värdet av förhållandet, tyvärr  men många tror att en grupp kram mellan 7 och 21 sekunder räcker för att starta ett förhållande.

steg: 2 Övermättnad Under denna period börjar du se nyktert på ditt förhållande och din partner.Havet av känslor försvinner och du vänjer dig vid den andra. Konsekvensen är att du börjar bete dig mer avslappnad och mer naturlig.

Steg 3: Avsky, det förekommer i alla långsiktiga relationer gräl och avslöjandet av ömsesidiga brister, och det är mycket karakteristiskt för denna period, det verkar för dig att det är bäst för förhållandet att bryta upp och separera eller skilja sig.

Efter avsked börjar du upprepa förhållandet nummer 2 med en annan person där igen presenter, blombuketter, möten.

Stadium: 4 är tålamodens stadie.

Under denna period förvärvar partners visdom, bråk är inte längre så dramatiska, eftersom båda parter vet att ett argument leder till ingenting och förhållandet måste fortsätta, om båda parter försöker utveckla tålamod, kommer visdomen genom åren att bevisa för dem att detta är lagen.

Stadium: 5 detta är scenen för sann kärlek.

Eftersom det tidigare inte fanns någon kärlek. Partner börjar förstå sitt ansvar genom att tänka på vad de är skyldiga sin partner och vad de kan erbjuda sin partner.

Etapp: 6 Vänskap. Under denna period blir partner mycket nära varandra, de litar på varandra och blir väldigt nära: Vänskapens skede öppnar vägen till sann kärlek.

Steg: 7 de två  till äkta kärlek

Under en mycket lång tid som går igenom mycket svåra stadier och perioder i livet.Sann kärlek är inte något som faller från himlen så oväntat för dig, som många tror.

När de kommer att stå axel vid axel i alla livets problem som om de vore kropp och själ så kommer sann kärlek att öppnas för dem, en person har mognat när överger själviskhet och fördomar.

Tyvärr är det väldigt få som når upp till äkta kärlek, för istället för att bilda ett lag slåss de ständigt med varandra, bevisa vilket som är bäst genom att leta efter defekter och brister i varandra.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-18 09:53Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag har många bekanta som nu bryter upp efter pandemin som är under 20 och till och med över 50 år, som klagar över bristande kommunikation eller små intressen, som att få ett nyckelfärdigt hus med förmåner.
sedan börjar trakasserierna för honom att lämna hemmet,
Jag vet inte vad jag ska säga bara att en ny generation "Me too" föddes för att leda.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP