Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd ett ljus före frosten

Strategier och skrifter
taktik och tinkturer
Snälla, låmna
ett tjugo procents tips
vid dörren Sir

världen lever med
gangsters och hipsters
du vet att Coyote
är en lurare
hoppas de inte ger dig
för mycket läpp Sir

Strategier och skrifter
taktik och tinkturer
snälla lämna en tjugo procent
tips i kyrkans tallrik vid dörren Sir
och notera att vår moraliskt anständiga
vykort kostar extra

tända ett ljus för de förlorade
tända ett ljus för de saknade
tända ett ljus innan frosten
ställ den på norra sidan av
eken där du hittar
den curlinggröna mossan

vet inte vem det egentligen är till för
men medan du är på väg
det kan hända det
dina vägar kan korsa livslinjer
i östäder där middagsteater
och konserter spelas i omgången

en flaska vin
druvan cabernet
värmer med en rubinsopa
och hänger kvar på din törstiga
läppar när du svänger och gungar

buketten är
aromaterapi
smaken påminner mig om
varför jag lever och
ger mig behärskning
och en inblick i mysteriet

hänryckning i stunden
Strategier och skrifter
taktik och tinkturer
tända ett ljus för de förlorade
tända ett ljus för de saknade
Tänd ett ljus innan frosten




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-18 10:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mycket fin och rytmisk text,
2021-10-18

  Solstrale VIP
starkt berörande och väckande perspektiv!
2021-10-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
åh ja, jag tänder varje natt 3 ljus är en ritual av år, de brinner framför en goblen tipen (små) med Jesus inte större än en handflata som jag sydde i 13 år i min ungdom, från Rumänien och jag avslutade det här i Sverige.
Jag sydde bara till honom när jag var ledsen.
detta tyg tycks väcka ljuset hos dem i varelsen och de i icke-varandet.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP