Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutsebart

 

Vissa människor är så förutsebara att man lätt kan förutse att de aldrig kommer att inse hur förutsebara de är. 




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-18 11:35



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Det är synd om dem! ;)

2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP