Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlunk

Det sista lövet.
Det som signar ner från dig.
Ännu ett rött hav.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-10-18 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP