Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav knäböjer sig

Månen är så magiskt rund,
ger mig inte någon blund
när än den visar sig.
Blodröd väcker den avund
Håller andan för en stund...
var gång den drar i mig.

Månen väcker känslor som
har legat dolda djupt inom
mitt psykes alla vrår.
Instinktivt den viskar kom,
belyser allt och värnar om
att blotta mina sår.

Månen har en dragningskraft
som ingen annan själ har haft
att röra djupt i mig.
Tankar flyr, är ej på skaft,
den öser ut av själens saft,
och hav knäböjer sig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-10-18 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP