Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka är inget man finner,
det är något man blir, har, tappar bort och, förhoppningsvis, blir igen.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-10-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP