Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Nessan


Pusten


uppriktigt förnöjsam
lökarna på plats
krattade gödslade
då ringde matte
ska vara barnvakt
morgoneftermiddag
vännen ska till angränsande stad
maken gör rutinkontroll
Pudlar är speciella
även Julias var likadan
saknar henne
alltid likadant höll Kajsa i stadigt grepp
medan J gick in i affären
den lilla pudeln blev stark som en björn
oväsendet hon förde fick varje
person en kilometer bort
vända sig om
pudlar intelligenta men extremt
präglade på sin ägare

Den som känner sig ensam
varför blir de inte med husdjur
ensamhet finns inte
de dyrkade ögonen
den viftande svansen
Villkorslöst älskad
promenaderna friska luften
Givetvis måste husse/matte visa
den fyrbente familjemedlemmen
omtanke och fostra kärleksfullt
och vara ledaren















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-10-18 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP