Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara vid liv

Gående på stigen
mjuk efter regnet
omfamnande mina fötter
himlens droppar
dunstat efter solens sneglande
visar mig en leende guldreserv.

Min smärta och oro
hålls ihop av spindelväv
jag samlar mina förhoppningar
tunna som löv
känner lycka
av att ännu vara vid liv.






Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2021-10-18 17:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En av dina vackraste och mest trösterika.
2021-10-23

  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2021-10-22

  Solstrale VIP
Ja en seger stor att veta vart fötterna ens bor! Den poet som vet, formulerar det med bravur här!
2021-10-21

  Bodingen VIP
Du skriver så att man verkligen kan känna in både din oro och tacksamhet ordentligt, en svår konst men här är det klockrent.
2021-10-20

  Änglaögon
Tacksamhet när den är som bäst. Fint poetat.
2021-10-20

  Eva Helene VIP
Ödmjukt och fint författat!
2021-10-20

  Johan Bergstjärna VIP
Så innerligt och vackert.
2021-10-19

  Kungskobran VIP
Underbart fint och vemodig
2021-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Skört och livsbejakande diktar du tacksamhet över att få leva, på ett strålande fint och berörande sätt.
2021-10-19

  ULJO
Mycket fint skaldat.
2021-10-19

  Respons VIP
Det är stort att känna denna tacksamhet!!!
2021-10-19

  Öknens Ros VIP
Att vara tacksam över varje ögonblick livet ger.
2021-10-19

  Lottie Ålhed VIP
Underbara rader att läsa. Samla sina förhoppningar tunna som löv och den tunna (allra vackraste spindelväven) som håller samman det hela. En solklar bokmärkning!
2021-10-19

  Kajan VIP
Skirt och skört där man som läsare bjuds in i upplevelsen, och en fin sådan är det.
2021-10-19

  Susen VIP
Vemodsvackert med hopp. Vackert skildrat om en livssituation
2021-10-19

  Niliboy
Javisst är vi glada att vara vid liv, jag också!
2021-10-18

  Marita Ohlquist VIP
En fin och berörande text som förmedlar en ödmjuk tacksamhet över att leva.
2021-10-18

  Briza media
En vacker ögonblicksbild med tillhörande känsla bjuder du på. Mycket fint. Precis lagom många ord, mer behöver inte sägas.
2021-10-18

  Blomma-Stjärna VIP
skönhet och skörhet
inom och utom
så vackert
så mänskligt
samlade förhoppningar
<3
2021-10-18

  Sparvögat VIP
Åh så sirligt spunna tråder som binder hoppet i lövens tunna, vackra blad…
Så skört och fint du spinner livets väv
2021-10-18

    Sefarge VIP
Ohh.Tacksamheten över förmånen
att få leva,ej alla förunnat känna!
Och den känslan kan väl även
giva glädje till andra vid
sidan om?
;)
2021-10-18

  Ulf Carlsson VIP
Fint sammanhållen känsla på den tunna livstråden.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP