Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du må fråga vad du vill och be om att få vad du vill - men då måste du vara beredd på att också få svar och att du kan komma att få vad du ber om ...


Historien i sig ...

... är intressant
att få lära känna
och veta mer om ...

Speciellt om den berättas
av någon som förmår
att inspirera sina lyssnare ...

Allra mest engagerande
och intressant  är
andras historia att få lära känna

Även om man skulle kunna tro
att den historia som har sina rötter
i vårt hjärtas allra innersta rot
skulle vara det som 
lockar oss än mer
att vilja få höra, veta, se
och lära känna  ...

Men det är den dock 
i första hand för dem
som saknar någon verklig historia
värd att sprida kunskap om
till en större publik
än blott de närmast sörjande ...

Vi övriga står gärna över ...
Ty vi vet redan tillräckligt
mycket från källan
- väsentligt mer än vi 
känner att vi egentligen behöver ...



________________________________
Tidigare publicerad här i oktober 2012
men innehållet och dess förmedlade innebörd
saknar bäst före datum ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP