Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trasig själ i en vansinnig värld

en trasig själ i en vansinnig värld i det liv 

som jag lever i känns tungt i nu i min 

 

ensamhet som förut var så full av liv och 

ljus ensamheten var ett ord som inte fanns 

 

i friheten omgiven av vänner älskad av många 

ändlösa sommar nätter som man aldrig ville 

 

att dom skulle ta slut som ett barn på jul afton 

eller på ett tivoli det var magist  en förtrollad tid 

 

i skillnad till nu allt är så färglöst och dött allt var 

så intensift och gränslöst och fullt av njutning tänk 

 

att få leva om sin tid och göra det fullt ut  i varje

andetag när jag var hel och oförstörd kanske det

 

hade gjort skillnad på mitt liv för nu är jag bara en 

trasig själ i en vansinig värld där jag lever men vem 

 

vet framtiden är kvar och döljer sina vägar för mej 

kanske bakom nästa hörn så står lyckan där igen 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-18 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten