Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄGRAR ATT LÖPA GATLOPP

Jag vägrar att löpa gatlopp

mellan häcklarnas "dikter" här

Låt dem kräla i sitt avlopp

ty de är ju hemma där

ibland råttor och exkrementer

Ja, där frodas sådant pack

Dessa självgoda opponenter

med sitt ovanligt dumma snack

 

LARZ  GUSTAFSSON 18/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-10-18 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP