Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundersam


varje dag inte den andra lik
visst kan vi säga den är unik
men en del dagar liknar varandra
det är då andra oss klandra
motsägelsefullt nog
skönjer en viss systematik
undrar vem då av raderna blir rik
om vi går sakta över linan
för att riktigt dra ut på pinan
men då vi gör djärva språng
märkligt då applåderar publiken
och inte vrång.

Tack för idag älskade uggla<3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-10-18 20:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Perfetto
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP