Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder

Sena nätter
tidig morgon
tända ljus och bossa nova
sädesvätska på lakanen

Bilturer i din hemstad, P1
kanske ett dopp i den ökända älven
"där bodde jag förut"
björkskog och kyla

Promenader i mina hemkvarter
överprisat kaffe
en rolig konsert
kyss mig medans vi tankar på vägen tillbaka

framstammade ord och klantiga uttalanden
vi förstår ändå varandra
beundran av en växt
när du långsamt tar på dig jackan

Allt vad vi kunde haft
mycket vi har haft




Fri vers av diktninjan
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-10-18 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

diktninjan
diktninjan