Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och inte igår

Och så vet jag
Att allt förändrats
Med dig

Men du kanske går

Och tvivlet förstör all lycka
Precis som det sker nu

Och inte igår




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-10-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva