Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kein aber. Makaber.


Till avrättningarna


Vi går till avrättningarna.
Du tittar
för att bränna bort blodet.
Jag tittar
för att bränna bort empatin.
Från våra tama,
tränade kroppar
bryter svett fram
genom vår utomhushud.
Skotten och kropparna faller.
Ångor stiger, blandas, antändes
av syre i efterspelet.
Vi hallucinerar fram
en större publik.
Du erbjuder en hjälm
till min skalle.
Jag håller koll på ditt gevär
medan du samlar upp resterna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-18 21:48



Bookmark and Share


    lydriket
"utomhushud" vibrerar genom denna blottlagda skönhet av oss uppresta primater

starka demaskerande strofer

utmärkt
poesi
2021-11-29

  AiA Maria den fria

Av-skal-ande

Naket

Precist


Tack!
2021-10-21

  Solstrale VIP
Så starkt att det blir ogreppbart!
2021-10-21

  Kajan VIP
Naket, rått och koncist. Här finns inget ovidkommande, och så bör det vara med tanke på innehållet.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen