Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti vardagens operfektionistiska tillvaro. ..




Blamagerier
Är våra liv

Fyllda av.

Tur att misstag
finns att förlåta

Utan att ständigt
behöva begråta

Livets
ofullständiga
gåta

Vi utsätter oss
för,där vi går

Omkring dag
-ligdags och
trampar var
-andra ömt
på tårna. ..

Medans vi
Inväntar
Den andres

Ursäkt som
Aldrig kommer

Baskade envisa
träskalle-Alltså!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-19 07:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En ursäkt kostar så lite men kan betyda så mycket.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP