Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fången


Bara armar
En djup urringning
Svallande hår
Hjälp!


Sekunderna parar sig
flera minuter nu
som undervattenssug
runt benen,

ser det

det slår ned i blicken, i magen
och stiger
surrar i luften
som om den vore
bara deras


resårlösa band
till läppar
släpper
och allt hänger så
vidöppet


sen orden…
tunga missiler
rätt från hjärtat
dödliga när de når målet.

hjälp det händer




Fri vers av ingeling
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-19 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling