Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann glädje

Jag är en löpare, en långdistanslöpare

en sådan som springer med glädje som drivmedel

som springer genom tårar, som springer genom skratt, som springer genom smärta,

genom solsken, snöstorm och genom månljusets knappa sken

som sorterar livets alla mödor till fötternas jämna rytm mot asfalten

jag är en sådan som sätter den ena foten framför den andra, lite fortare ena dagen,

lite fler gånger den andra dagen

med löparens glädje i mitt bröst




Fri vers av CicciWJ
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-19 09:11



Bookmark and Share


  helenita VIP
Precis ett sånt maraton känner jag igen.
Så bra.
2022-02-05

  Gunnar Hilén VIP
Ja men visst så fint. Livet är ett marathon.
2021-10-27

  Änglaögon
Igenkännande ord
2021-10-20

  Kajan VIP
En härlig text, som jag tolkar både bildligt och bokstavligt, den rena, sköna känslan i rörelsen, repetitionen och det enkla i livet; samtidigt ett sätt att existera i ett större perspektiv.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ