Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över tid..


En handflatas
lätta beröring

Sträcker
sig över tid

Ger åt vår
tanke kraft

Och en
förnimmelse
av frid





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-19 11:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om den goda känslan vid beröring.
2021-10-19

  ULJO
Fint
2021-10-19

  Briza media
Mycket fint! Gillar de korta raderna och de få orden. Enkelheten ger tyngd åt innehållet. Fastnar särskilt för "Sträcker sig över tid".
2021-10-19

  Kungskobran VIP
Berörande.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP