Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan ej göras bättre!

Tänk så långt man kan nå
tänk så långt man man gå
om man slutar att tjata, gnata
och hata folk, utan istället
älskar inte bara vän
utan behandlar fienden
lika ömt och bra som den
då fienden ju direkt drar
efter ett tag man inte ens har
ett spår av den kvar...

Jag har t o m hört på stan
att den drar sig för att komma igen
OCH VISST GÖR SIG FIENDEN BÄST DÅ
DÅ DEN HÅLLER SIG PÅ AVSTÅND SÅ....







Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-19 12:27



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Japp!
2021-10-22

  ULJO
Fint avslut på denna
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt