Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordiskt sex



Somliga blir kåta av droger
andra blir våta av regn
jag trängtar blott skogen
och att få drunkna
i dess snåriga, bäriga hägn.

I den mörkgröna mossan
med svamp, bär och kryp
jag klär av mig maskerna
viskar till underjorden
ge mig nu ett sjusärdeles nyp.

Jag borrar ner mitt stående kön
jag trotsar all världens moral
jag fortsätter neråt med hela min kropp
då hör jag rösten från moder Jord:
"åh Gunnar du knullar som en skruvad koral".




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-19 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
herregud. som jag skrattade på sista versen. påminner om suicide commando faktiskt (jag.. säger inte vilken låt :D)
2022-02-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Naturellt upphettsande ; )
2022-01-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Naturellt upphettsande ; )
2022-01-13

  AiA Maria den fria

Dubbelbottnad

uppmaning
att tänka
efter
före

Tack!
2021-10-20

    Lena Staaf VIP
Naturlyrik i den högre skolan!
2021-10-19

  Sofiisenasa
Fantastisk! Sensuell! Wow!

2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP