Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Största skräcken

Trodde aldrig
Att du skulle vara den
Jag vänder mig till

Men om jag litar på någon
Är det du som finns
Ingen annan

Största skräcken
Är inget du
I livet




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-10-19 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva