Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är vi, egentligen.

Observation för identifikation.
Jagad av missförstånd.
I en oas av tankars motgång.
I hopp om att någon dag förstå.
Kom inte nära - Men - Önskar ingens död.
Om du inte identifierar dig med mig så försvinn.
Eller - du får identifiera dig hur du vill,
om färgen av bilden är likgiltig.
Egentligen,
är jag den mest godhjärtade personen folk har träffat.
Älskar djur. Alla djur.
En bananfluga har också rätt att leva.
Men inte i mitt ärvda hus.




Fri vers av envardagstanke
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-10-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

envardagstanke